Få støtte til ungdomsprojekter – Zealand Danmark

à Ungdomsudvekslinger (link): Grupper af unge fra to eller flere lande mødes, og lærer mere om hinandens lande og kulturer. Det er ofte kommunale ungdomsskoler og –klubber, der søger om disse midler. Det gælder ikke klasseudvekslinger. (aktion 1.1)

à Demokratiprojekter (link): Projekter, som giver unge mulighed for at deltage i og lære mere om det lokale, regionale, nationale eller europæiske/internationale demokrati. (aktion 1.3)

à Europa-frivillig (link) (Den Europæiske Volontørtjeneste): Giver unge mulighed for at deltage i forskellige former for frivilligt arbejde i et andet europæisk land. (aktion 2)

à Samarbejde med partnerlande uden for EU (link): Projekter hvor unge og dem, der arbejder inden for ungdomsområdet kan iværksætte aktiviteter med partnerlande uden for EU. (aktion 3.1)

à Tilskud til aktører på ungdomsområdet (link): Formålet med disse aktiviteter er at skabe et tættere internationalt samarbejde mellem ungdomsorganisationerne, fx gennem kurser, seminarer, job shadowing, partnerskabsopbygning. (aktion 4.3)

à Ungdomsseminarer (link): Formålet med ungdomsseminarer er at fremme det europæiske samarbejde på ungdomsområdet ved at opfordre til en øget dialog mellem beslutningstagere, ungdomsorganisationer, unge og andre, der er aktive inden for ungdomsområdet. (aktion 5.1)

http://www.zealanddenmark.eu/10925

Annonser

Lämna en kommentar

Filed under EU, Eu-stöd, EUbidrag, utbildning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s